Creative Writing afstudeeravond

Zaterdagavond 30 juni presenteer ik samen met mijn klasgenoten mijn afstudeerwerk in Huis Oostpool te Arnhem. Tijdens de gratis toegankelijke voorstelling, genaamd Wildgroei, zullen tien verhalen worden verteld in diverse vormen, waaronder proza, poëzie, muziek, film en experiment. Na afloop is er gelegenheid onze afstudeerwerken te kopen en te laten signeren.

Toegang is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je erbij zijn op zaterdagavond 30 juni? Mail naar wildgroei2018@gmail.com onder vermelding van je naam en het aantal plaatsen dat je wilt reserveren.

Van 4 t/m 8 juli zijn onze afstudeerwerken en een aantal performances ook te bewonderen tijdens de expo van ArtEZ Finals bij Oude Kraan 26 te Arnhem.

De afstudeeravond is onderdeel van festival Nieuwe Types, dat van donderdag 28 t/m zaterdag 30 juni plaatsvindt in de binnenstad van Arnhem. Het festival wordt georganiseerd door De Nieuwe Oost I Wintertuin en vestigt de aandacht op nieuwe schrijvers, nieuwe verhalen en nieuwe vertelvormen. Kijk voor meer informatie op www.nieuwetypes.nl.

WILDGROEI | AFSTUDEERAVOND CREATIVE WRITING 
Datum: zaterdag 30 juni 2018

Aanvang: 20.00uur (deur open: 19.30uur)
Locatie: Huis Oostpool, Nieuwstraat 58, Arnhem
Toegang: gratis, reserveren verplicht: wildgroei2018@gmail.com
Meer infohttp://www.nieuwetypes.nl/zaterdag/
Facebook: https://www.facebook.com/events/165878674078446/