Op zaterdagavond 30 juni presenteren de tien afstudeerders van Creative Writing van ArtEZ hogeschool voor de kunsten hun afstudeerwerken in Huis Oostpool te Arnhem. Tijdens de gratis toegankelijke voorstelling zullen tien verhalen worden verteld in diverse vormen, waaronder proza, poëzie, muziek, film en experiment. Na afloop is er gelegenheid de afstudeerwerken te kopen en te laten signeren door de schrijvers.

Het belooft een ongetemde avond te worden waarin zwijgende tantes, micromort, volksbuurten, Gert Nevelbrander, aardappelkasten, vrouwenhaters, waterwokkels, eetstoornissen, dromerige liedjes en dwang onbespoten zullen binnendringen. Een programma vol uiteenlopende thema’s, kortom, geplukt uit een tuin van minstens zo diverse schrijvers: Anouk Lammers, Eva Prakken, Lasse van Strien, Laurens Duijts, Lisanne Didi Onderwater, Lyanne van den Berg, Randy van Ee, Robert van Munster, Roos Marijn Peperkamp en Rosanna ten Have.

WILDGROEI | AFSTUDEERAVOND CREATIVE WRITING
Datum: zaterdag 30 juni 2018
Aanvang: 20.00uur (deur open: 19.30uur)
Locatie: Huis Oostpool, Nieuwstraat 58, Arnhem
Toegang: gratis, reserveren verplicht: wildgroei2018@gmail.com

Van 4 t/m 8 juli zijn de afstudeerwerken en een aantal performances ook te bewonderen tijdens de expo van ArtEZ Finals bij Oude Kraan 26 te Arnhem.

Wildgroei is onderdeel van Nieuwe Types, dat van donderdag 28 t/m zaterdag 30 juni plaatsvindt in de binnenstad van Arnhem. Het festival wordt georganiseerd door De Nieuwe Oost I Wintertuin en vestigt de aandacht op nieuwe schrijvers, nieuwe verhalen en nieuwe vertelvormen. Kijk voor meer informatie op www.nieuwetypes.nl en facebook