Over

Net als mijn ouders niet konden kiezen tussen de namen Lisanne en Didi, kon ik niet kiezen tussen tekst en beeld. Vandaar dat ik schrijver én fotograaf ben. In de regio Lisse, Leiden, Warmond, Sassenheim, Voorhout en Oegstgeest, maar ook daarbuiten.

In 2018 studeerde ik af aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten, richting Creative Writing. Schrijven doe ik nu bij Sobriquet Copywriters & Vertalers in Leiden. En daarnaast aan het begin van een roman.

En fotograferen? Dat doe ik straks misschien wel met jou. Sinds 2015 werk ik als portret-, event– en bruidsfotograaf in de Bollenstreek, waar ik ook opgroeide. In Lisse, om precies te zijn. Woon je wat verder weg? Geen probleem. Ik kom graag met mijn camera naar je toe.

In natuurlijke beelden leg ik je bruiloft, bedrijf, evenement, pasgeboren kindje of nieuwe LinkedIn-foto vast. Met zacht daglicht, harde contrasten en diepe, sprekende kleuren. Op locatie, bij jullie in huis of op het evenemententerrein. Business to business of voor particulieren.

Nieuwsgierig? Ik ook naar jou! Bekijk mijn portfolio fotografie en mail me al je vragen, wensen en ideeën. Zorg ik dat we snel koffie drinken. Of thee. Of allebei, als je ook niet kunt kiezen.


Met veel plezier werk(te) ik voor onder andere Cultuur Oost, DJBroadcast, OOR, Singel Uitgeverijen, CultuurCollege, Hard//Hoofd, Volkskrant Magazine, ArtEZ Finals Magazine, De Nieuwe Oost / Wintertuin, Bavaria 0.0, HAK, de Action, optiekvereniging NUVO, Rabobank, de Huurcommissie, de Consumentenbond en veel particulieren.